Keydollar stabiele partner mestscheiders op Nederlandse markt.

In ‘De Boerderij’ van 25 september 2012 (no. 52) verscheen een compleet artikel over mestscheiding voor boxstrooisel en de verschillende mestscheiders die hiervoor in Nederland op de markt zijn. Hierin bleek dat de verschillen tussen mestscheiders groot zijn; zowel het electriciteitsverbruik, de capaciteit maar ook onderhoudskosten.

Op alle vlakken kwam de Keydollar DryBed als zeer veelbelovend uit de bus. Het bleek met name dat Keydollar veel ervaring heeft op de markt, zowel met elektriciteitsverbruik als ook onderhoud van de machines. Draaien vele andere machines nog maar slechts korte tijd, Keydollar daarentegen is al langer op de markt actief een heeft daarmee ook nog eens veel meer draaiuren ervaring. Al met al gunstig voor u als ondernemer wanneer u overweegt te gaan investeren in mestscheiding; U kunt van deze ervaring en kennis gebruik maken.

Wilt u graag meer informatie over Keydollar mestscheiders voor boxstrooisel? Of zoekt u een mestscheider voor een ander doel? Wilt u stikstof verliezen beperken door middel van een mestscheider, wilt u aan de slag met bemestingsefficiëntie op uw bedrijf? Keydollar ondersteunt u hier bij graag!