Ons nieuwe bedrijfspand

bedrijfspand keydollar2Zoals al eerder aangekondigd is een nieuw bedrijfspand in Balk aangekocht om de groei in activiteiten te kunnen bolwerken. Het bedrijfspand op industrieterrein Eigen Haard bied voldoende ruimte voor de komende groei. In ons nieuwe pand is ruimte voor werkplaats en opslag, evenals voldoende kantoorruimte.

In verband met de snelle groei van de bedrijfsactiviteiten was deze stap hoognodig. De aankoop van eenmestscheider word tegenwoordig op vele veebedrijven meegenomen in de overwegingen. Of dit nu een bedrijf is waar rundvee mest scheiden aan de orde is, of juist varkensmest. Dit zorgt er voor dat advisering rondom mestscheiden steeds belangrijker word. Keydollar BV adviseert bij aankoop van een mestscheider vanaf de principewerking tot aan het begeleiden van boeren met een mestscheider.  Zo begeleiden wij bij het gebruik van dikke fractie als boxbedekking; Tips en advies omtrent het gebruik vanGreenbedding ervaren onze klanten als zeer opbouwend.

Omdat Keydollar met een eigenzinnige en aansprekende visie innovaties in mestscheiding in Nederland op de markt brengt groeit het bedrijf snel. Met dit nieuwe pand is de volgende stap gezet om het marktleiderschap in Nederland perfect vorm te geven! Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens contact op en kom geheel vrijblijvend onze machines bekijken in de nieuwe showroom!