Nieuwsblog, alle informatie over mestscheiden!

Wat ons opviel het afgelopen jaar is dat er steeds meer mensen zich verdiepen in het mestscheiden. Overal waar demo’s gedraaid worden, artikelen geschreven zijn, of foto’s in bladen staan vind je veel bezoekers en veel interesse. Waar komt dat nou eigenlijk door? En met welke ideeën en informatie over mestscheiden gaan dergelijke kijkers naar huis?

Mestscheiden voor meerdere doeleinden

Mestscheiden is een activiteit die de afgelopen jaren snel opgang heeft gevonden. Het is voor Nederlandse omstandigheden een redelijk nieuw begrip en er komt best veel bij kijken. Zo kan er mest gescheiden worden voor vele doeleinden. Van nutriënten-efficiëntie tot boxstrooisel, van opslagvoordelen tot het voorkomen van mixproblemen. Verschillende redenen voor veehouders om de geproduceerde mest op hun bedrijf te gaan bewerken (let wel, bewerken is wat anders dan verwerken).

Informatie mestscheiden

Met behulp van deze blog op onze website en via onze Facebook en Twitter pagina willen we u graag meenemen in de wereld van mestscheiden. Wat is er actueel, wat speelt er en welke zaken bepalen of mestscheiding een succes kan zijn op uw bedrijf; dit alles zal in de nu volgende blogs aan de orde komen. We zullen ingaan op kosten, op principewerking, maar ook op energieverbruik, tips en mogelijkheden zoals huur. Kortom, alle informatie over mestscheiden.

Volg onze nieuwsblog en kom alles te weten over de wereld van mestscheiden.