Eerste Keydollar mestscheiders naar Denemarken

Omdat ook in Denemarken de efficiëntie van het gebruik van beschikbare mestsoorten steeds belangrijker word overwegen steeds meer veehouders ook daar om tot aanschaf van een mestscheider over te gaan. Zo ondervond ook onze partner in Denemarken. Daarom is begin juni de eerste Keydollar Tri-Rod mestscheider op transport gegaan naar Denemarken.

Keydollar mestscheider naar Denemarken

Onlangs is deze machine door ons zelf in bedrijf gesteld. Ook in Denemarken maakt de Keydollar Tri-Rod indruk om het geringe energieverbruik en de hoge capaciteit. De zeer eenvoudige machine is ook hier simpel in te passen in de gebruikelijke systemen.

Door het gebruik kan een verschil worden aangebracht in fosfaat gehaltes tussen dikke en dunne fractie. Op deze manier kan dikke fractie verder worden getransporteerd of anders worden aangewend. Ook in Denemarken levert dit direct voordeel op.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in het kopen van een Keydollar mestscheider voor dergelijke toepassingen, meer willen weten over prijs of mogelijkheden, of wellicht op zoek zijn naar een mestscheider voor een heel ander doel zoals boxstrooisel; Keydollar heeft altijd een passende machine in het leveringsprogramma. Neem dan snel contact op!